c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Het bestellen kan direct via onze webshop. Wel zo makkelijk en supersnel! Je kan ook een bestelling plaatsen door onze klantenservice te contacteren via email of via telefoon. Dan helpen wij je graag verder! Mocht je een offerte hebben aangevraagd, omdat je een groter aantal wilt gaan bestellen dan kan je het beste een reactie per e-mail sturen op de ontvangen offerte, samen met de gevraagde adres- en kaartinformatie. Dan weten wij direct welke offerte verzilverd mag worden en dan kunnen wij je sneller helpen. Dat is fijn voor iedereen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw bestelling bij Charles te betalen. Hiervoor kun je kiezen tussen het betalen via je eigen bank of Creditcard. Daarnaast bieden wij voor bedrijven ook de mogelijkheid om achteraf middels een toegestuurde factuur te betalen. Betalen via je eigen bank Via iDeal kun je betalen met een rekening van ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, Bunq, ASN Bank, Knab, Moneyou, Regio Bank, Triodos of Van Lanschot. Voor Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact, SOFORT, KBC en Belfius. Betalen via je eigen bank Via iDeal kun je betalen met een rekening van ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, Bunq, ASN Bank, Knab, Moneyou, Regio Bank, Triodos of Van Lanschot. Voor Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact, SOFORT, KBC en Belfius.

Indien jouw bestelling op werkdagen voor 17:00u door ons is ontvangen kan deze nog binnen 2 dagen worden afgeleverd. Tijdens het bestelproces kun je zelf de bezorgdatum selecteren, dus ruim van te voren bestellen behoord ook tot de mogelijkheden!

Je kunt een bestelling tot 14 dagen na ontvangst bij ons annuleren. Dit kun je aan ons doorgeven via telefoon of een emailbericht. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Wij kunnen althans de bestelling niet terugbetalen als de houdbare producten al zijn geopend. De verzendkosten zullen wel door de klant moeten worden betaald.

Er zijn geen extra kosten voor het bezorgen van een bestelling.

Wij houden rekening met de AVG-regelgeving en alleen de besteller zal informatie met persoonvertrouwelijke informatie ontvangen, zoals dat door ons is ontvangen bij het plaatsen van een bestelling. Alle gegevens worden voor een bepaalde periode door ons zorgvuldig opgeslagen ten behoeve van de service en worden verwijderd na de wettelijke periode.

Winkelwagen